Hemi-Medi
cd's voor heerlijk diepe ontspanning en meditatie

Hoe kun je de cd's het best beluisteren?

De speciale tonen op deze cd's

Bij het geluid van het beekje zijn, onhoorbaar zachtjes, speciale tonen opgenomen die ontspanning stimuleren en verdiepen. Dit zijn zogenaamde binaural beat tonen. Deze tonen be´nvloeden je hersengolven. (Dat zijn kleine elektrische stroompjes in de hersenen.) Als je actief bent, zijn er snellere hersengolven dan bij ontspanning. De Hemi-Medi cd's stimuleren de rustige hersengolven van ontspanning. Zowel je geest als je lichaam ontspannen daardoor.

De Hemi-Medi cd's werken sterker dan de meeste vergelijkbare cd's doordat de toonhoogte van de binaural beat tonen op de Hemi-Medi cd's lager is dan die van de meeste andere producenten.

Sterkere versies

Er zijn sterkere versies van de Hemi-Medi cd's beschikbaar. Je ervaringen zullen daarmee intenser zijn. De helende effecten zijn ook dieper bij de sterkere versies van Hemi-Medi. Het is aan te bevelen om eerst enkele maanden aan deze cd's (het basisniveau) te wennen voordat je over gaat tot een dieper niveau.

De sterkere versies worden gecreeerd door de toonhoogte van de binaural beat tonen te verlagen. Hoe lager de binaural beat tonen hoe intenser de effecten. Stuur voor meer informatie een mailtje naar: Wim@Hemi-Medi.nl

Disclaimer

Jij zelf bent volledig verantwoordelijk voor jouw welzijn bij het gebruik van de Hemi-Medi cd's. Zo ook bij wat je doet met de informatie op de site. Ik doe mijn uiterste best om een goed en betrouwbaar product te leveren met goede informatie. Als je denkt dat ik iets beter had kunnen doen, dan verneem ik dat graag. Ik reken echter geen prijs waarvan ik proceskosten zou kunnen betalen. Vergeef me dus, dat ik geen wettelijke aansprakelijkheid accepteer.

Wim Kijne,10 Oktober 2004

Naar  de uitgebreide ervaringen met de Hemi-Medi cd'sUitgebreide ervaringen met de Hemi-Medi cd's Naar wie is Wim Kijne de maker van de Hemi-Medi ontspannings-cd'sWie is Wim Kijne, de maker van Hemi-Medi?
Naar het ontstaan van Hemi-Medi ontspannings-cd'sHoe de Hemi-Medi cd's ontstonden Naar de Hemi-Medi cd's gebruiksaanwijzingGebruiksaanwijzing en Disclaimer Naar de veelgestelde vragen Veel gestelde vragen
Aanbevolen Boeken Aanbevolen Boeken Links Links naar interessante sites Bestellen van de Hemi-Medi onstpannings-cd's Bestellen
Naar de Hemi-Medi home page Verder naar de veel gestelde vragen pagina Terug naar het ontstaan van Hemi-Medi